Project Natuurlijk Werken vindt plaats op verschillende locaties in het grensgebied tussen Nederland en België, tien kilometer ten zuiden van Tilburg. Margriet Hilgers (psychiatrisch verpleegkundige) woont en werkt op ‘t Ooievaarsnest, samen met haar man Loek begeleiden zij de dagbesteding. Tom Ribbens (maatschappelijk werker) en Gebi Rodenburg (psychologe en kunstenares) wonen en werken vanuit ‘t Wit Huys op Landgoed Nieuwkerk. Op vrijdag wordt gewerkt in de moestuin van Pluk&Plenty, ook op Landgoed Nieuwkerk. In het zomerseizoen is er hier op zondag een winkeltje voor wandelaars en fietsers, die bij P&P groentes en bloemen kunnen plukken.

Project Natuurlijk Werken werkt samen met het nabijgelegen ‘t Ooievaarsnest. Op dinsdag en woensdag vindt hier de dagbesteding plaats. Op deze prachtige plek worden seizoensgebonden activiteiten aangeboden; bijhouden van een moestuin, houthakken, samen koken, diverse creatieve vormen, wandelen.

Op donderdag wordt er gewerkt in het atelier van Gebi en neemt Tom een aantal deelnemers mee naar de moestuin van P&P. ‘s Middags is er een divers aanbod dat gericht is op de ontwikkeling van de deelnemers. Een thema-bijeenkomst, een meditatie, een gastspreker of een uitstapje behoren hier tot de mogelijkheden.